Måleri i Hedemora, Falun och Borlänge

Vårt företag, Måleri Blåklockan hjälper alla som behöver anlita en erfaren, rutinerad och pålitlig målare. Vi vänder oss till alla som behöver hjälp av ett måleri i Hedemora, Falun eller Borlänge. Med hjälp av oss får du ett resultat, som du verkligen kan vara nöjd med. När vi åtar oss våra uppdrag, så arbetar vi alltid för att du som kund skall känna att vi verkligen gör allt för dig. Innan du är 100 procent nöjd, så avslutar vi aldrig arbetet hos dig. Vi lägger mycket tid och kraft på att göra ditt uppdrag så perfekt som möjligt.

Vårt måleri är till för alla

Vårt företag erbjuder alla en möjlighet att få hjälp inom måleri. Vi kan både hjälpa till med små uppdrag som inte är så tidskrävande och uppdrag som är mer komplexa och som kräver mer tid och resurser att slutföra. Både privatpersoner och företag kan vända sig till oss. Om du är en privatperson, så kan du dessutom använda dig av ROT-avdraget, som i skrivande stund ger dig rätt till 30 procents avdrag på all arbetskostnad. Om du hör av dig till oss på Måleri Blåklockan, så kan vi berätta mer om just ROT-avdraget. Vi har arbetat med det i många år nu, så vi behärskar det mesta som rör detta.

Har du några frågor?

Tveka inte att höra av dig, om du har några frågor till oss. Oavsett vad du undrar över, så strävar vi efter att ge ett så snabbt och korrekt svar. Kundservice är trots allt väldigt viktigt för oss och vi lägger mycket tid och resurser på att hjälpa alla så gott det går. Vi ser fram emot att höra från dig, så att du kan få den hjälp som du behöver inom måleri.

Vi sätter färg på din vardag!