Fönsterrenovering i Falun

Förutom att hjälpa till med tapetsering och målning så hjälper vi även till med fönsterrenovering i Falun. När vi utför en renovering av ett fönster så använder vi oss av tekniker som leder till att vi kan utföra ett effektivt arbete. Vi satsar alltid på att kunna arbeta effektivt, men också noggrant. Att kunna leverera ett snabbt och noggrant utfört resultat är något vi alltid eftersträvar. Våra målare arbetar alltid med professionalitet och kunnighet så att du som kund ska känna dig trygg när du har valt att anlitat oss.

Vi erbjuder bland annat:
Tapetsering
Invändig målning
Utvändig målning
Fönsterrenovering
Nyproduktion
Trapprenovering
Våtrumsmålning
Plåtmålning/tak/fasad

Kundservice

Vi arbetar alltid utifrån dina behov och dina önskemål. Du som kund ska alltid vara nöjd när vi har slutfört ett projekt annars kommer vi att åtgärda det som du är missnöjd med. Alla kunder som har valt att anlita oss till uppdrag ska känna att de får en god kundservice. En god kundservice och kommunikation är något vi alltid vill kunna erbjuda till våra kunder. För oss är en rak och öppen kommunikation något vi alltid eftersträvar att kunna ha med våra kunder.

Vi erbjuder även mer än så, du kan läsa mer om oss och våra tjänster på våran hemsida. Om du skulle ha några frågor så är du välkommen till att ta kontakt med oss så besvarar vi dina frågor.

Välkommen!

Vi sätter färg på din vardag!